Kolja tomat recept

Kolja med lime och tomat

Kolja med lime och tomat

Färsk fisk såklart, goda tomater och en krämig sås men lite "sting" i. Lägg hela tomater på. 600 g koljafilé. 250 g körsbärstomater. 600 g koljafilé. 250 g körsbärstomater
Kolja med pesto & tomat

Kolja med pesto & tomat

Här är det kolja, men det går lika bra med annan vit fisk, som torsk. Lägg tomaterna bredvid. Stick tomaterna med en gaffel, så tomatvätskan kan ånga ut
Ugnsbakad kolja med kapris

Ugnsbakad kolja med kapris

Lägg fisken i en ugnsfast form med tomater, kapris och lök runt om. 600-800 g koljafilé eller annan vit fisk. 250 g delade körsbärstomater
Chevregratinerad kolja med örtgratäng

Chevregratinerad kolja med örtgratäng

Trippelpanera koljan. Stek den panerade koljan i smör, på medelvärme i ca 5 minuter, vänd. 3 koljafiléer. 2 dl lätt crème fraiche smaksatt med tomat o basilika
Ugnsstekt kolja med gyllene mos

Ugnsstekt kolja med gyllene mos

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 600 gram koljafilé 1 krm salt , krydda efter smak 1 krm svartpeppar , krydda efter smak 1 msk olivolja , litegrand 1 msk smör , litegrand Gyllene mos 700 gram potatis(ar) , mjölig 0,5 burk(ar) soltorkad tomat 50 gram grana padano 50 gram smör 2 msk mjölk 1 krm salt , krydda efter smak 1 krm svartpeppar , krydda efter smak, malen Tillbehör 250 gram broccoli , färsk Köp receptet Näringsvärde Kcal
Ugnsbakad kolja med grönsaker

Ugnsbakad kolja med grönsaker

Det blev kolja och det var nog första gången jag åt det. Ugnsbakad kolja med grönsaker (3 port). ca 450 g kolja. 2 skivade tomater. Direktlänk, 0 Kommentarer ca 450 g kolja. 2 skivade tomater
Ugnsstekt kolja med gyllene mos

Ugnsstekt kolja med gyllene mos

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 600 gram koljafilé 1 krm salt , krydda efter smak 1 krm svartpeppar , krydda efter smak 1 msk olivolja , litegrand 1 msk smör , litegrand Gyllene mos 700 gram potatis(ar) , mjölig 0,5 burk(ar) soltorkad tomat 50 gram grana padano 50 gram smör 2 msk mjölk 1 krm salt , krydda efter smak 1 krm svartpeppar , krydda efter smak, malen Tillbehör 250 gram broccoli , färsk Köp receptet Näringsvärde Kcal
Frasig kolja med ärtpestorisoni

Frasig kolja med ärtpestorisoni

Skölj och strimla salladen och blanda med tinade gröna ärtor och halverade tomater. Kolja. Skär koljan i portionsbitar och salta och peppra efter smak
Tomatbakad kolja med salsa verde

Tomatbakad kolja med salsa verde

Skiva tomaterna och lägg på fis-ken. 2 st kolja. 2 st tomater. Ugnsbakad potatis och squash. Skölj och dela potatisen på längden och lägg i en ugnsfast form
Kolja i äpple- och currycrème

Kolja i äpple- och currycrème

Dela tomaterna och ansa och lossa bladen från salladen. Servera det till koljan, crèmen och riset. 22 port ris 400 g koljafilé salt och peppar1 rödlök 1 äpple 1 1/2 dl crème fraiche 1 tsk curry 1/2 ask persilja (à 20 g)1/2 förp tomater (gärna romanticatomater, à 400 g)1/2 krispsalladSätt ugnen på 200˚C. Lägg koljan i en ugnssäker form, krydda med salt och peppar och stek mitt i ugnen ca 10 minuter. 400 g koljafilé. 1/2 förp tomater

Tomatbakad Kolja

Lägg dem i en ugnsfast form och toppa med tomathacket, vitlöken, oliverna, sardellerna, basilikan och ringla över lite olivolja

Frasig kolja med ärtpestorisoni

Skölj och strimla salladen och blanda med gröna ärtor och halverade tomater. Kolja. Skär koljan i portionsbitar och salta och peppra efter smak