Färsk fisk såklart, goda tomater och en krämig sås men lite "sting" i. Lägg hela tomater på. 600 g koljafilé. 250 g körsbärstomater. 600 g koljafilé. 250 g körsbärstomater
Här är det kolja, men det går lika bra med annan vit fisk, som torsk. Lägg tomaterna bredvid. Stick tomaterna med en gaffel, så tomatvätskan kan ånga ut
Trippelpanera koljan. Stek den panerade koljan i smör, på medelvärme i ca 5 minuter, vänd. 3 koljafiléer. 2 dl lätt crème fraiche smaksatt med tomat o basilika
Skölj och skiva tomaterna och fördela på en tallrik. Skala och finhacka lök och strö över tomaterna. Servera fisken tillsammans med quinoa och tomatsallad
Det blev kolja och det var nog första gången jag åt det. Ugnsbakad kolja med grönsaker (3 port). ca 450 g kolja. 2 skivade tomater. Direktlänk, 0 Kommentarer ca 450 g kolja. 2 skivade tomater
Skiva tomaterna och lägg på fis-ken. 2 st kolja. 2 st tomater. Ugnsbakad potatis och squash. Skölj och dela potatisen på längden och lägg i en ugnsfast form
Dela tomaterna och ansa och lossa bladen från salladen. Servera det till koljan, crèmen och riset. 22 port ris 400 g koljafilé salt och peppar1 rödlök 1 äpple 1 1/2 dl crème fraiche 1 tsk curry 1/2 ask persilja (à 20 g)1/2 förp tomater (gärna romanticatomater, à 400 g)1/2 krispsalladSätt ugnen på 200˚C. Lägg koljan i en ugnssäker form, krydda med salt och peppar och stek mitt i ugnen ca 10 minuter. 400 g koljafilé. 1/2 förp tomater