Lägg i koljan (tinad om den varit frusen) och peppra lätt. Rosta sesamfrön hastigt i torr stekpanna. cirka 125 g, skinnfria 3 cm färsk ingefära 2 vitlöksklyftor 1 lime 1-2 msk soja 2 morötter 150 g svamp, t ex trattkantareller eller shiitake 150 g färska böngroddar 2 dl teriyakisås (finns i asiatiska hyllan) 1 msk sesamfrön Skala och hacka ingefära och vitlök. 600 g koljafilé (eller annan vitfisk) nymalen vitpeppar 1 ask ansjovis à. 1 msk sesamfrön. 600 g koljafilé
annan vit fisk som kolja eller spätta går också bra. Rostade sesamfrön. När rotfrukterna är klara så kan man med fördel strö över rostade sesamfrön över
kolja. Rosta sesamfröna utan fett i en teflonpanna tills de är guldgula och doftar. Hetta upp olja i en stor stekpanna, stek rullarna, några i taget, tills de är guldgula runtom, ta upp dem och strö över sesamfrön