2 450 g potatis (gärna cecile) 1 msk riven färsk pepparrot 1/2 citron 1/2 gurka 2 salladslökar 1 ask färsk dill 1 hjärtsallad ca 400 g koljafilé 50 g smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skär salladslöken i centimenterstora bitar och skär rädisorna tunt. Byxa koljafiléerna och vänd dem i uppvispat ägg och därefter i polentagryn med salt och peppar
Skär salladslök och tillsätt med de andra råvarorna och tillsätt sesamolja. 2 st salladslök. 400 g kolja. 2 st salladslök. 2 st salladslök. 400 g kolja. 2 st salladslök
fryst KRAV-märkt kolja eller odlad Tiliapa1 msk fisksås1 stort ägg1 handfull färsk koriander grovhackad (halv kruka)1 msk grön currypasta1 vitlöksklyfta, skalad och riven5 cm färsk ingefära, riven1 lime finrivet skal och juice150 gram gröna bönor, tunt finskivade3 salladslökar fint skivade1 msk potatismjölStek i4 msk matoljaServera med1 lime i klyftor1 handfull grovhackad korianderSweet chilisås eller den gode SrirachanTina fisken och kör den i matberedaren i några sekunder, tillsätt alla ingredienser och kör tills allt är blandat. 3 salladslökar fint skivade
Hacka salladslöken och strö den över grytan. 500 gram vit fisk, här används kolja. 1/2 knippe salladslök. Skriv ut 500 gram vit fisk, här används kolja. 1/2 knippe salladslök
50 minuter* Cashewsås 5 dl blötlagda cashewnötter 4 dl vatten 2 st vitlöksklyftor 0,5 dl saft från citron 1 tsk himalayasalt 0,5 tsk svartpeppar, grovmald 3 msk hackad dill, vi använde fryst Gratäng 600g valfri vit fiskfilé, vi använde kolja 2 st zucchini, á 250g 1 dl finstrimlad salladslök alt
Det blev både kolja och torskrygg som jag tillagade i ugnen tillsammans med en smaksatt gräddig sås. ett knippe salladslök eller om du odlar egen lök så använd den om den inte blivit för stor