Kolja ris recept

Kokosgratinerad kolja med ris

Kokosgratinerad kolja med ris

Servera den kokosgratinerade koljan med ris, grönsaker och limeklyftor. Kolja. Koka ris enligt anvisning på förpackningen
Kolja med krämig sås i ugnen

Kolja med krämig sås i ugnen

Till detta blev det ris och ugnsbakade rödbetor med butternut squash. Kolja är en riktigt god vit fisk tycker jag
Kolja med aubergine i röd curry

Kolja med aubergine i röd curry

Smaka av med fisksås, och servera med ris. 1 paket frusen kolja, skuren i bitar. 1 paket frusen kolja, skuren i bitar
Kolja i äpple- och currycrème

Kolja i äpple- och currycrème

Servera det till koljan, crèmen och riset. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. 22 port ris 400 g koljafilé salt och peppar1 rödlök 1 äpple 1 1/2 dl crème fraiche 1 tsk curry 1/2 ask persilja (à 20 g)1/2 förp tomater (gärna romanticatomater, à 400 g)1/2 krispsalladSätt ugnen på 200˚C. Lägg koljan i en ugnssäker form, krydda med salt och peppar och stek mitt i ugnen ca 10 minuter. För alla 22 port ris. 400 g koljafilé. 1/2 krispsallad

Tomatbakad Kolja

Servera med nykokt ris eller pasta. Tina fisken lätt, skär den eventuellt i fyra bitar. Lägg dem i en ugnsfast form och toppa med tomathacket, vitlöken, oliverna, sardellerna, basilikan och ringla över lite olivolja
En kolja med min signatur

En kolja med min signatur

Det här är den typ av recept som, när det första gången tillagades, fick mig att fundera på om jag tappat minnet, och i själva verket bara lagade något i repris, som jag för längesedan bloggat om
Friterad kolja med limebroccoli

Friterad kolja med limebroccoli

Servera fisken med ris, broccoli, sweet chilisås och lime-klyftor. jasminris. 500 g koljafilé. Skär fisken i åtta bitar, ta bort eventuella ben
Sajadijeh- Libanesiskt ris med fisk

Sajadijeh- Libanesiskt ris med fisk

Skär löken i tärningar och stek i fiskoljan tills de får färg. Riset får sin fantastiska smak från alla kryddor, löken och fisken
Den fula, goda koljan

Den fula, goda koljan

I brist på det kan det vara nog så tillfredsställande att, den bristande inspirationen till trots, faktiskt lyckas slänga ihop en riktigt god rätt på kolja
Fiskgryta med ris och ärtor

Fiskgryta med ris och ärtor

Serveras med jasminris och gröna ärtor. Jasminris. Jasminris. 200 gram kolja. Under tiden kokar du Jasminris och precis innan det är klart tillsätter du 2 dl ärtor och låter det bli varmt. 200 gram kolja
Fisk på fat med sällskap

Fisk på fat med sällskap

fryst torsk (eller kolja). Ris eller potatis serveras till. Sätt ugnen på 250 grader. Tina fisken bara såpass att den kan skäras i ca 4 cm breda stycken
Brasiliansk fiskgryta med kokosmjölk

Brasiliansk fiskgryta med kokosmjölk

Häll upp kokt ris och fiskgryta i tallriken och. 600 g fiskfilé (torsk, laxfilé, gös eller kolja). Ett recept från Zeinas kitchen