Servera med nykokt ris eller pasta. Tina fisken lätt, skär den eventuellt i fyra bitar. Lägg dem i en ugnsfast form och toppa med tomathacket, vitlöken, oliverna, sardellerna, basilikan och ringla över lite olivolja
kolja, torsk). Koka pastan al dente. kolja, torsk). Lägg pastan i en stor. 400-500 g kokt pasta, t. penne (ca 280 gr torr pasta). 400-500 g kokt pasta, t. penne (ca 280 gr torr pasta)
Pastan kokar du enligt anvisningar förpackningen, och baguetterna likaså. 500 gram vit fisk, här används kolja. Skriv ut 500 gram vit fisk, här används kolja
Missa inte nästa inlägg om den hemmagjorda pastan, en god ost- och örtfylld ravioli. Servera koljan med ett gott potatismos, strössla chorizon över och ringla lite av den goda såsen över fisken
400 g fiskfilé av torsk, kolja eller plattfisk1 gul lök4 vitlöksklyftor2 msk olivolja eller smör2 msk tomatpuré500 g krossade tomater1 dl kycklingbuljong (fond eller tärning + vatten)ev. Servera med pasta 400 g fiskfilé av torsk
Kolja, torsk, alaska pollock. Servera med pasta. Gräddsåsen i det här receptet passar väldigt bra till sej men man tar ju den fisk man tycker är köpvärd
Smörj en form och fyll mes pasta, korv och skivade grönsaker. 400 g fiskfilé (t ex torsk eller kolja). 4 port makaroner eller annan pasta. 400 g fiskfilé (t ex torsk eller kolja)