parmesan. Blanda i basilika, pressa citron och hyvla parmesan över när de är klara. Servera grönsakerna med fisken och majonäs, gärna lite extra parmesan att riva över också samt ev potatis
Friterad fisk Vispa ägg och grädde i en djup tallrik • Blanda parmesan, mandelmjöl/Pofiber, salt och peppar i en annan djup tallrik • Skär filén i portionsbitar och doppa först i ägget och sedan i paneringen • Värm oljan till 160–180 grader, saknar du termometer kan du testa att lägga i en liten bit panerad fisk, om den blir gyllenbrun på ca 1 minut är temperaturen rätt • Men fortsätt att hålla koll och justera värmen • Fritera fisken tills den fått fin färg och servera direkt till den gräddstuvade spenaten. 800 g vit fiskfilé, torsk eller kolja 5 dl rapsolja av god kvalitet, helst kallpressad, att fritera i. 1 dl parmesan, färskriven
Sen var det en fisk, nu minns jag inte sej/kolja. Dressingen och mycket parmesan höjde hela den salladen för tyvärr så var vi båda eniga om att kycklingen var torr, det såg man även av att bara tita på den och det verkar vara något som jagar mig för resten av livet
koljafiléer med ett knaprigt täcke av mandelflagor och parmesan. Tillsammans med citrussåsen blir det en superfräsch rätt med mycket smak av de frästa champinjonerna, vitlök och parmesan
lite finriven parmesan (om man vill). lite finriven parmesan (om man vill). 400 g fiskfilé (t ex torsk eller kolja). 400 g fiskfilé (t ex torsk eller kolja)