Trippelpanera koljan. Stek den panerade koljan i smör, på medelvärme i ca 5 minuter, vänd. 3 koljafiléer. 2 dl lätt crème fraiche smaksatt med paprika o chilli
Ingredienser Rökig fiskfilé med fänkål och paprika Ger 2 portioner Tillagningstid. 40 minuter 400 g Valfri vit fiskfilè (så som kolja, torsk, sej eller rödtungafilé) 1 st fänkål 1 st röd paprika 1 st gul paprika 2 st rödlök 70 g babyspenat Efter tycke
Nu är det löjligt bra priser på paprika, och den färska löken är fantastiskt god. Just på grund av denna avsaknad av fisk, smakade det i kväll alldeles särskilt bra med koljafilé
Hacka lök och paprika i strimlor. Vänd i paprika och fräs allting lite hastigt. 600 g fiskfilé (torsk, laxfilé, gös eller kolja). 1 röd paprika. 1 grön paprika. 2 tsk chili- eller paprikapulver