Kolja ost recept

Kolja i ugn

Kolja i ugn

Kolja eller någon annan vitfisk passar bra ihop med spenat, purjolök, lite majonnäs, lagrad ost och grädde
Frasig kolja med ärtpestorisoni

Frasig kolja med ärtpestorisoni

Mixa ihop tinade ärtor, myntablad, citronsaft, olja, salt, peppar och ost i en matberedare eller med hjälp av en stavmixer
Tomatbakad kolja med salsa verde

Tomatbakad kolja med salsa verde

Strö över osten. 2 st kolja. 5 dl riven ost. Ugnsbakad potatis och squash. Skölj och dela potatisen på längden och lägg i en ugnsfast form
Kolja med Dill och Osttäcke

Kolja med Dill och Osttäcke

Kolja med dill- och osttäcke. Lägg kolja i en ugnsform. Postnr. Kolja med dill- och osttäcke. Blanda samman ströbröd, margarin, pressad vitlök, riven ost och dill

Frasig kolja med ärtpestorisoni

Mixa ihop ärtor, myntablad, citronsaft, olja, salt, peppar och ost i en matberedare eller med hjälp av en stavmixer
Pumpabygotto med citronstekt kolja

Pumpabygotto med citronstekt kolja

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Bygotto 0,5 st pumpa 1 msk olivolja 1 salt 250 gram bygotto 7 dl vatten 75 gram riven ostKolja 600 gram koljafilé 1 st citron(er) , skalet från 0,5 kruka(or) persilja 0 st salt 0 smör 0 st svartpeppar 0 olivolja Sallad 1 salladsmix 1 ask cocktailtomater 1 st olja 1 st vinäger Köp receptet Näringsvärde Kcal

Pumpabygotto med citronstekt kolja

Blanda ner den rivna osten i den färdigkokta bygotton. Kolja. Lägg upp bygotton på ett fat och toppa med den rostade pumpan
Fisk på fat med sällskap

Fisk på fat med sällskap

fryst torsk (eller kolja). Ta ut det och strö riven ost över, eller täck alltihop med tunna skivor ost
Vides fisk under täcke

Vides fisk under täcke

Riv ner vitlöksklyftorna i crème fraichen och blanda i senap, salt, ost och persilja. 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja). 1 dl Västerbottensost, riven. 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja) 2 dl crème fraîche 2 klyftor vitlök 1 msk grov fransk senap 1 krm salt 1 dl Västerbottensost, riven 3 msk persilja, hackad
Fiskgratäng med räkor

Fiskgratäng med räkor

Ost. Ost. Jag använde mig av rödspätta, använder man sig av någon annan kraftigare fisk som torsk eller kolja behöver man köra fisken en stund i ugnen ca 10-12 min innan man häller på stuvningen. Bred ut stuvningen över fisken strö på ost, tillaga i ugn ca 15-20 minuter
Gartinerad fisk med sparris

Gartinerad fisk med sparris

torsk, kolja eller hoki. Det är ju tur att jag äter fisk, så jag till viss del slipper problemet med att få minimala grönsaksportioner och svältkost till ockerpris vid eventuella restaurangbesök
Fisk med frasigt täcke

Fisk med frasigt täcke

Tillsätt sedan osten i bitar, därefter torrt vitt bröd i bitar, persilja och dragon. Lägg tomathalvor vid sidorna och strö ev lite riven ost över dem
Lättlagad fiskrätt som smakar senap

Lättlagad fiskrätt som smakar senap

Blanda samman crème fraiche, senap, ost, salt och peppar. Senpasgratinerad fisk3-4 portioner400 g vit fisk (fiskblock av t ex kolja)2 dl lätt crème fraiche1 dl riven lagrad ost2 msk dijonsenap1 tsk salt1 krm vitpeppar Sätt ugnen på 200 grader. 400 g vit fisk (fiskblock av t ex kolja)
Fiskgratäng med broccoli och dragon

Fiskgratäng med broccoli och dragon

4 600 g färsk eller fryst fisk, t ex torsk, kolja, sej eller hoki 250 g broccoli vatten salt 4 msk vetemjöl 3 dl fiskbuljong (tärning vatten) 1 dl grädde 1/2 tsk medelhavssalt 1/2 krm kajennpeppar 1 msk hackad dragon 1 - 1 1/2 dl riven ost Lägg till i inköpslistan