Ta ut plåten med potatisen ur ugnen, lägg på fisken och strö över oliverna. Här kommer därför en variant på en favorit, kolja med mandelpotatis, citron, havskräfta och aioli
Ta i haricots verts, oliver och tomaterna och rör om försiktigt. 1 brk kalamataoliver, urkärnade. Torsk/kolja 45-55 grader. 1 brk kalamataoliver, urkärnade
Häll över oliverna, oljan och pressa saften ur den andra citronen. 800 g fisk (torsk, lax, kolja, spättafiléer). 1 dl kalamataoliver. 800 g fisk (torsk, lax, kolja, spättafiléer). 1 salladslök 1 fänkål 1 dl kalamataoliver
Ett av recepten vi var mest skeptiska till var kolja med morot, silverlök och kalamataoliver. Lägg grönsakerna tillsammans med oliverna och timjan på fisken
Blanda en sallad med oliver, sardeller och hjärtsallad. 200 g putsad kolja ryggbiten. 16 kalamataoliver. Stycka fisken i 4 fina bitar lägg dem i rimlagen över natten
Häll över oliverna, oljan och pressa saften ur den andra citronen. 800 g fisk (torsk, lax, kolja, spättafiléer)2 hela citroner1 salladslök1 fänkål1 dl kalamataoliver2 morötter1,5 dl olivoljasalt, vitpeppardill till garneringSätt ugnen på 200 grader. 1 dl kalamataoliver
Kolja med belugalinser, ugnsrostade tomater och paprikasås - "Haddock with beluga lentils, tomatoes and thick paprika ugnsrostade" - fick en riktigt skön ingredienslista
Känns som jag har hittat min favvo tack vare vår kära britt Jamie Oliver. När såsen är klar skär ni 5 cm bitar av färsk kolja filé och låter den vandra ner i pannan med grönsakerna