ca 48°C Vitfiskar t ex torsk, kolja, sej. ca 52°C Hälleflundra. Bulgursallad. Värm Milda Kockens val i en tjockbottnad kastrull, stek vitlök, lök, chili och saffran utan att det tar färg
ca 48°C Vitfiskar t ex torsk, kolja, sej. ca 52°C Hälleflundra. Primörsallad. Blanda samman potatishalvor, räkor, gröna bönor, bladspenat och citronfiléer
Fastare fisk som marulk och hälleflundra tar längst tid så lägg ner den först. 750 - 1000 g fisk, exempelvis torsk (kolja, sej, etc), hälleflundra, lax, marulk
400 g fiskfilé, t ex torsk, kolja, sej, hälleflundra (blanda gärna 2 sorter). 400 g fiskfilé, t ex torsk, kolja, sej, hälleflundra (blanda gärna 2 sorter)
hälleflundra eller kolja. 1. Skala och koka potatisen mjuk, pressa potatisen genom en potatispress, blanda i smöret, rapsoljan och den rivna muskotnöten
kolja eller hälleflundra. Dela selleristjälkarna och skär dem sedan i 3-4 delar på längden. Koka sellerin i lättsaltat vatten ca 5 minuter, häll av vattnet