Häll det över fisken och bjud kokt potatis och grönsaker till. 300 g kolja. Tina fiskblocket så mycket att du kan skära det i centimetertjocka sneda skivor
Lägg grönsakerna i en långpanna och ringla olivolja över. Servera grönsakerna med fisken och majonäs, gärna lite extra parmesan att riva över också samt ev potatis
Ingredienser Fiskgryta med grönsaker För 4 personer Tillagningstid. 45 minuter 600 g vit fiskfilé, typ kolja och torsk 1 st gul lök 1 st morot 1 st röd paprika 1 st selleristjälk 1 st zucchini 250 g sötpotatis 6 dl krossade tomater 2 st vitlöksklyfta 1 msk nypressad citron Efter tycke
sänk värmen, och rör ganska flitigt i pannan medan grönsakerna steks och mjuknar. Just på grund av denna avsaknad av fisk, smakade det i kväll alldeles särskilt bra med koljafilé
Servera med pressad potatis och kokta grönsaker eller rivna morötter. Enkel fiskgratäng4 portioner400 g vit fiskfilé (t ex kolja)4 tsk smör3 msk vetemjöl4 dl lättmjölk1 tsk salt1 krm vitpeppar1/2 dl hackad dill50 g riven lagrad ostSätt ugnen på 225 grader. 400 g vit fiskfilé (t ex kolja)
Blanda ner säsongens grönsaker i bulguren. ca 48°C Vitfiskar t ex torsk, kolja, sej. Bulgursallad. Värm Milda Kockens val i en tjockbottnad kastrull, stek vitlök, lök, chili och saffran utan att det tar färg
Servera med tex klyftpotatis, en dippsås och lite grönsaker. Ingredienserlax, kolja, makrill, ca 1 kg ihop1 ägg1 gul lök2 msk ströbröd1 dl mjölkskalet från 1 citronsaften från ½ citronca 1½ dl hackad dillfiskkryddasalt och pepparBörja med att köra fisken i matberedaren till en fin färs