Kolja, eller Sej (jag tog torsk)2 påsar Fish Taco Spice Mix 400g krossade tomater 1 dl strimlad purjolök 2 msk red Jalapeño saltsvartpeppar grovmalen fetaost 100 g (jag tog 200g)färsk korianderVärm ugnen till 175° och smöra en ugnsfast form. Toppa med fetaost och baka gratängen ca 20 minuter tills fisken är klar
Jag har även använt färsk kolja och tyckte lika mycket om det. Finhacka lök och soltorkade tomater och blanda sedan tillsammans med crème fraîche, smulad fetaost och hackad timjan
Smula över fetaosten. 400 gram Torsk, kolja eller annan vit fisk. 75 gram fetaost. 1 burk(ar) Creme Fraiche Soltorkad tomat/fetaost , Vill du ha mer sås ta en burk till
Smula ner fetaosten i en skål och blanda med crème fraîche. 4 portCa 12 st färskpoatisar4 st kolja filéer. 1 pkt Fetaost. Läg 1 kolja filé i varje ark. 4 st kolja filéer