Servera gärna med t ex ugnsbakade rotsaker eller ännu hellre kokt färskpotatis – när det är säsong. ca 600 g MSC-märkt filé av färsk torsk eller kolja. Relaterade ca 600 g MSC-märkt filé av färsk torsk eller kolja
600 g skinn- och benfri filé av torsk, kolja, gös, abborre eller annan fast vit fisk. 600 g färskpotatis. 600 g skinn- och benfri filé av torsk, kolja, gös, abborre eller annan fast vit fisk
Häromdagen berättade jag om att vi var bjudna på en smakkväll med Årstiderna och där bjöd dom på en jättegod rätt som bestod av stekt kolja, kokt färskpotatis och en grönsaksröra
En riktig mild och syrlig sommarrätt med nykokt färskpotatis. En lätt syrlig stuvning med fänkål och äpple var riktigt gott till en bit smörstekt koljafilé
Servera med sallad, ris eller varför inte nykokt färskpotatis. Den här rätten kan man egentligen göra med nästan vilken fisk som helst, jag hade kolja i frysen så det fick bli den
torsk eller kolja. Servera med potatis, gärna färskpotatis vid säsong, eller ris. Skär fisken i bitar. Dela zucchinin på längden och Skär ½ cm tjocka skivor