Några blad färsk dragon. Hacka persilja, dragon och vitlök mycket, mycket fint. Några blad färsk dragon. Stekt koljafilé med sardellmajonnäs och marinerad zucchinipasta, 2 pers. Ca 300 g koljafilé, 2 portionsbitar. Ca 300 g koljafilé,
Blanda sedan i crème av soltorkade tomater och dragon, tillsammans med crème fraische och vatten. I brist på det kan det vara nog så tillfredsställande att, den bristande inspirationen till trots, faktiskt lyckas slänga ihop en riktigt god rätt på kolja
Tillsätt sedan osten i bitar, därefter torrt vitt bröd i bitar, persilja och dragon. 1 tsk dragon. 550 g fisk torsk, kolja, sej 1 tsk salt 2. 5 msk citron pressad saft 1 st vitlöksklyfta pressad 1 bitar hårdost ca 50 g 2 skiva formbröd vitt 1 st persilja knippa 1 tsk dragon 50 g matfett rumstempererat 3
kolja. Smält under tiden fettet, krydda det med vitlök och dragon. 1 tsk dragon. Sätt på ugnen. Skölj de färska fiskfiléerna, skär dem ev i bitar eller skär det någont tinade fiskblocken i ca 2 cm tjocka skivor
Blanda i senap och dragon. 500 gr vit fiskfilé som sej, kolja, torsk eller hoki. 1 tsk dragon. Fisk/skaldjur 500 gr vit fiskfilé som sej, kolja, torsk eller hoki. 1 tsk dragon