Kolja dragon recept

Ugnsbakad kolja med frasigt täcke

Ugnsbakad kolja med frasigt täcke

Tillsätt osten i bitar, torrt bröd i bitar, persilja och dragon. 550 g koljafilé. 1 st dragon. Skär bort alla småben, dvs byxa fisken
Stekt kolja med sardellmajonnäs och marinerad zucchinipasta

Stekt kolja med sardellmajonnäs och marinerad zucchinipasta

Några blad färsk dragon. Hacka persilja, dragon och vitlök mycket, mycket fint. Några blad färsk dragon. Stekt koljafilé med sardellmajonnäs och marinerad zucchinipasta, 2 pers. Ca 300 g koljafilé, 2 portionsbitar. Ca 300 g koljafilé,
Fiskgratäng med broccoli och dragon

Fiskgratäng med broccoli och dragon

4 600 g färsk eller fryst fisk, t ex torsk, kolja, sej eller hoki 250 g broccoli vatten salt 4 msk vetemjöl 3 dl fiskbuljong (tärning vatten) 1 dl grädde 1/2 tsk medelhavssalt 1/2 krm kajennpeppar 1 msk hackad dragon 1 - 1 1/2 dl riven ost Lägg till i inköpslistan
Den fula, goda koljan

Den fula, goda koljan

Blanda sedan i crème av soltorkade tomater och dragon, tillsammans med crème fraische och vatten. I brist på det kan det vara nog så tillfredsställande att, den bristande inspirationen till trots, faktiskt lyckas slänga ihop en riktigt god rätt på kolja
Fisk med frasigt täcke

Fisk med frasigt täcke

Tillsätt sedan osten i bitar, därefter torrt vitt bröd i bitar, persilja och dragon. 1 tsk dragon. 550 g fisk torsk, kolja, sej 1 tsk salt 2. 5 msk citron pressad saft 1 st vitlöksklyfta pressad 1 bitar hårdost ca 50 g 2 skiva formbröd vitt 1 st persilja knippa 1 tsk dragon 50 g matfett rumstempererat 3
Nostalgi - Fisk med mandel

Nostalgi - Fisk med mandel

Jag gör i vilket fall min mandelfisk på fiskfilé av fast vit fisk, typ torsk eller kolja. persilja, dill och lite dragon
Fisk med täcke

Fisk med täcke

kolja. Smält under tiden fettet, krydda det med vitlök och dragon. 1 tsk dragon. Sätt på ugnen. Skölj de färska fiskfiléerna, skär dem ev i bitar eller skär det någont tinade fiskblocken i ca 2 cm tjocka skivor

Fiskgryta med dragon och senap

Blanda i senap och dragon. 500 gram fiskfilé(er) , sej, kolja eller hoki. 1 tsk dragon. 1. Koka riset enligt beskrivningen på paketet
Smakkväll med Årstiderna

Smakkväll med Årstiderna

Andra rätten bestod av stekt kolja ihop med färsk kokt potatis och en stekt grönsaksblandning bestående av bland annat paprika och gurka

Vardagsfisk i festform

 Rör äggula, smör, lök, persilja och dragon till en smidig massa. 800 g filé av kolja eller torsk (ca 1½ kg orensad). 1 tsk dragon

Fisk med dragon smak

ex kolja. Vispa ihop grädde, créme fraiche och smulad dragon, rör i den rivna osten. 1 tsk smulad dragon

Fiskgryta med dragon och senap

Blanda i senap och dragon. 500 gr vit fiskfilé som sej, kolja, torsk eller hoki. 1 tsk dragon. Fisk/skaldjur 500 gr vit fiskfilé som sej, kolja, torsk eller hoki. 1 tsk dragon

Skaldjurspaté med sauce verte

Tillsätt spenat, dill, persilja, gräslök, dragon, salt och peppar. 600 g fiskfilé av torsk, kolja och lax. 1 krm dragon