Serveras med jasminris och gröna ärtor. Gröna ärtor. Gröna ärtor. 200 gram kolja. Under tiden kokar du Jasminris och precis innan det är klart tillsätter du 2 dl ärtor och låter det bli varmt. 200 gram kolja
Mixa de tinade ärtorna och rör ned tillsammans med potatisen. 400 g frysta ärtor. 400 g kolja eller torsk. Potatis & ärtmos1 kg potatis 400 g frysta ärtor 1 dl mjölk 2 msk smör 1-2 äggulor salt o vitpeppar. Fiskgratäng400 g kolja eller torsk 1 förp Abba Middagsklart Vitvinssås 200 g räkor salt o vitpeppar
Det går även bra att göra den på någon fisk såsom lax, torsk, sej, vitling, kolja, kummel. Curryn blev mycket god och uppskattad runt bordet, den serverades med ris och jag valde att ha grönsakerna i den i form av fina frysta ärtor men det är även gott att servera en sallad eller nykokta grönsaker till
kokta gröna ärtor och känn om potatis samt kålrot är färdigkokt. 500 gram färsk eller fryst vit fisk som sej, kolja eller torsk. 1400 gram gröna ärtor att koka
Nu till gäddfärsbiffar, gott med hemlagad mos, gröna ärtor och rivna morötter. Nu till gäddfärsbiffar, gott med hemlagad mos, gröna ärtor och rivna morötter
jag råkar bara vara särdeles förtjust i kolja. De fantastiskt fluffiga fiskbiffarna serverades, som ni ser på bilden, med de klassiska tillbehören - luftig potatispuré, skirat smör och små, fina ärtor
Häll av potatisvattnet över ärtorna och sila av dom. Mixa ärtorna i en mixer. 400 g frysta gröna ärtor, Findus såklart. 200 gram vit fisk, typ kolja, kummel eller torsk
Servera med potatis- och palsternackspuré, skirat/brynt smör och gröna ärtor tom. 400 g fisk , jag tog kolja och lax. 400 g fisk , jag tog kolja och lax