Smula sönder kexen och tillsätt sedan smöret. Gör så här. Mjölken ska stå i burken (utan att man öppnat den) i precis nästan kokande vatten i 3 timmar och 15 minuter
Låt såsen svalna något innan smöret rörs ner och bred sedan såsen över en nötbotten. 1 msk smör. Blanda alla ingredienser utom smöret i en kastrull och låt det koka i ca 15 minuter, tills den är tjockflytande. 1 msk smör
Tillsätt äggula, bitar av choklad, smör och eventuellt extra sötning (efter smak) under omrörning (använd gärna visp här för att konsistensen ska bli slät)
Smält smöret. Häll i smöret och mixa lite till. 1 burk karamelliserad mjölk (à ca 400 g)150 g smör300 g digestivekex1 1/2 dubbeldaim (à 56 g)3 dl vispgrädde
Smält smöret. Häll i smöret och mixa igen. 120 g smör. 120 g smör. Det här receptet är inte mitt eget. Denna tårta vann tidningen Buffés tårttävling för ett par år sen
Smält smöret och mixa ihop det med digestivekexen, tryck sedan ut det i botten på formen. Koka den oöppnade burken med kondenserad mjölk under lock i ca 3 timmar
Chokladsmörkräm. Kanske baka en liten kolatårta. Chokladsmörkrämen. Kolatårta med chokladganasch. Blanda alla ingredienser till smörkrämen och vispa ett bra tag tills den blivit mjuk