Kolatårta mandelmassa recept

Glutenfri kolatårta

Glutenfri kolatårta

Riv mandelmassan fint och blanda med ägg, äggvita och kakao till en jämn smet. En söt och smarrig naturligt glutenfri kolatårta som är enkel att baka men svår att få nog av
Ullas kolatårta

Ullas kolatårta

Riv mandelmassan. Blanda försiktigt ner mandelmassan i äggvitan. 400 g mandelmassa. Vispa äggvitorna till skum
Favoriter på julbordet

Favoriter på julbordet

Kolatårta på mandelbotten. Riv mandelmassan, rör ut den med äggvitan och bred ut jämnt på papperet. Den här kolatårtan på mandelbotten är knäckig och väldigt god
180 – Matdags (20/366)

180 – Matdags (20/366)

Till fikat hade jag bakat kladdkakemuffins och en mandel- och kolatårta. Riv mandelmassan, rör ut den med äggvitan och bred ut jämnt på papperet

Seg kolatårta

Riv mandelmassan grovt, häll i äggvitorna och vispa till en jämn smet. 450 g grovt riven mandelmassa. Bred ut smeten till 2 runda bottnar, ca 22 cm i diameter, på smort och mjölat bakplåtspapper

Kolatårta med mandelbotten

Riv mandelmassan, rör ut den med äggvitan och bred ut jämnt på papperet. 225 g mandelmassa. 225 g mandelmassa

Kolatårta (glutenfri)

(Funkar oxå utan löstagbar)Riv mandelmassan. 300 g mandelmassa 3 ägg3 bittermandlarSätt på ugnen. 300 g mandelmassa

Vickans kolatårta

Riv mandelmassan, rör ut den med äggvitan och bred ut smeten jämnt på papperet. 225 g mandelmassa. Sätt ugnen på 175° och rita en tallriksstor rundel på bakplåtspapper

Vickans kolatårta

Riv mandelmassan, rör ut den med äggvitan och bred ut jämnt på papperet. Ca 8 bitar225 g mandelmassa2 äggvitorKolakräm. 225 g mandelmassa

Mammas goda kolatårta

Riv mandelmassan grovt och blanda den med de ovispade vitorna. 225 gram mandelmassa. Smörj och mjöla en plåt, eller ännu hellre , lägg smort mjölat bakplåtspapper på en plåt

Drömgod nöt- och kolatårta

Riv mandelmassan grovt, blanda mandelmassan med äggen och maizena. 200 g mandelmassa. Ugn 225 grader och 250 grader

Ullas goda kolatårta

Riv mandelmassan. Blanda mandelmassan och de vispade ägg- vitorna. 400 g mandelmassa. Vispa 4 äggvitor. Dela smeten i två delar och bred ut varje del till en platt botten, ca 24 cm, på ett bakpapper på plåten