Wraps fyllda med kesella, lemon curd och hallon passar perfekt som ett somrigt mellanmål, till eftermiddagskaffet eller som dessert serverad med en kula vaniljglass toppad med lite kolasås
Kolasås. Vispa ihop mascarpone / philadelphiaost, socker och kesella. 250 g kesella. 250 g kesella. Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecake med mascarpone och vit choklad, toppad med ett lager kola
Toppa gärna med vispgrädde och/eller lite glass plus bär och lite kolasås. 75 g lättkvarg/kesella 75 g minikeso 1 tsk rivet limeskal 2 tsk strösocker några droppar limejuice Mixa ihop alla ingredienser till muggkakan med en stavmixer
Lägg på nästa lager, smeta ut kolasås och lägg sedan på kesella blandningen. Kolasås. Vispa chokladgrädden tjock och tillsätt sedan kesella och fortsätt vispa till en tjock och luftig smet
Men jag gjorde en annan salt kolasås som jag hittade på en amerikansk blogg. Salt kolasås. Salt kolasås. 2 dl kesella. Vispa philadelphian i 10 minuter, blanda ner kesellan och vaniljen. 2 dl kesella
Finns massvis av olika recept men de var inget som var som jag hade tänkt mig eller så skulle man ha kesella, grädde eller något annat som jag inte hade hemma så de fick helt enkelt bli ett experiment denna veckan också
Kolasås. Vispa ihop mascarpone / philadelphiaost, socker och kesella. Låt svalna något och häll sedan ut ovanpå cheesecaken och vicka på formen så att kolasåsen flyter ut jämnt