Smältsmöret till pajform. Rr ner vaniljsocker och smör och låt kolasmeten svalna. Det blev en kolapaj som vi smaskade på när vi hälsade på Disa endast 4 veckor gammal i eftermiddag. Kolapaj ca 16 bitar 125 gr smör 1 dl havregryn 3 dl vetemjöl 2 msk vatten Kola. 2 dl grädde 2 dl ljus sirap 2 dl socker 2 tsl vaniljsocker 100 gr smör ev. 125 gr smör. 100 gr smör
2 Smältsmöret i en tjockbottnad kastrull. 100 g smör. 200 g smör. 1 Arbeta snabbt samman ingredienserna till degen och tryck ut den i en låg form, 26 cm, gärna med löstagbar botten
Smältsmöret. Ta kastrullen från värmen och rör ner vaniljsocker och smöret skuret i bitar. Flingsalt överraskar i denna gudomliga kolapaj med kanel och skogens röda lingon
De med kokos är bara ett ihopkok av den sista smälta chokladen som blev över. Rör rumsvarmt smör och socker, plus något kryddmått salt, i en bunke tills det blir följsamt
Smältsmöret. Så så god, och lite räcker en lång väg - den är väldigt mättande, vilket kanske är tur, eftersom det är en hel del socker, smör och grädde i smeten
Smältsmöret. 60 g smör. 60 g smör. Jag har aldrig tidigare tyckt att kardemumma är någon höjdare men när jag upptäckte hur den gifte sig med sötman från kolasåsen blev jag såld
Smältsmör till pajdelgen. Rör ned vaniljsocker och smör i tärningar. Någon gång har jag klippt ut receptet på den här kolapajen, fråga mig inte var och när - eller varför jag fick för mig att testa den just nu