Kolapaj lingon bär recept

LINGON & KOLAPAJ

LINGON & KOLAPAJ

Avsluta med att fördela bären överst. n lingon och kolapaj. Och är man inte förtjust i lingon så går det också alldeles utmärkt att byta ut det mot hallon eller liknande istället
Kolapaj utan gluten, mjölk och ägg

Kolapaj utan gluten, mjölk och ägg

I ursprungsreceptet är det lingon eller röda vinbär. Något bär med lite friskhet i sig. Igår när jag läste Buffé, hittade jag ett recept på kolapaj som lät så gott som jag idag provade att omvandla till ett allergivänligt recept
Kolapaj

Kolapaj

Så len vaniljglass och ett par syrliga bär (hallon eller lingon) behövs absolut för att bryta av det sötsliskiga med

Kolapaj med lingon

En söt kolapaj toppad med syrliga lingon (och håll er till svenska frysta bär). Kolapaj med lingon (10–12 bitar, 1 timme + tid att stelna) 150 g rumstempererat smör 2 dl havregryn 2 1/2 dl vetemjöl 2 msk strösocker Fyllning

Kolapaj

hallon, lingon, tranbär) Beskrivning Smält smöret till pajdegen. Servera kolapaj med röda vinbär till. Så här mitt i vintern kan det vara svårt att få tag i bär, även frysta bär, om du inte tillhör de med bärbuskar som är duktig på att frysa in i små burkar