Salt kolamousse1 burk karamelliserad mjölk (á 397 g)1+2 dl vispgrädde1-2 tsk havssalt1 1/2 st gelatinblad2 äggulor. Lägg 1,5 gelatinblad till kolamoussen i en skål med kallt vatten i minst 5 minuter så att gelatinet mjuknar
Gott Slut 2018. Tänkte ge mig på någon form av sammanfattning av året 2018 nu när det bara är lite drygt en dag kvar och dessutom bjuda på de mest lästa recepten under året som gått, det blev en topp 7- lista med bloggens mest klickade recept
Smält choklad och kola i en djup tallrik ovanpå en kastrull med sjudande vatten. Ta kastrullen från värmen, låt blandningen svalna någon minut och rör sedan i äggulan
Smält choklad och kola i en djup tallrik ovanpå en kastrull med sjudande vatten. Tag kastrullen av värmen och låt svalna någon minut och rör sedan ut äggulan i chokladen
Jag hade ljusa bottnar, Nutellamousse och kolamousse i tårtan. Kolamousse. Hej,. Sköna söndag har rullat på med pyssel i form av tårtor som skulle levereras på eftermiddagen och så en hel del pappersarbete
Jag tyckte dock det kändes lite fattigt att bara bjuda på köpta kex så det fick bli kolamousse med. Som ni vet har vi ägnat helgen åt att fira vår Viggos åttonde födelsedag med kalas i dagarna två