Den här pajen serveras helst med lite glass när den fortfarande är ljummen. Tycker man som jag om ananas, kola och kokos så kommer den garanterat få högsta betyg hemma hos er också
Häll i det utrörda potatismjölet och låt kolakrämen få ett hastigt uppkok. Sätt ugnen på 225 grader. Kör mjöl och socker med smöret i en matberedare till en smulig smet
Koka kolakrämen under tiden som kakan gräddas. 1Kolakräm. 1Häll kolakrämen i mördegsskalet och ställ den kallt tills dess att den stelnat. 1Bred chokladen över kolakrämen och låt den stelna
Tänk er kladdiga kladdkakemuffinsar, med kakdeg, kolakräm, mini kakor och chokladbitar. Tillsätt Dulche de leche (kolakräm som finns att köpa färdigkokad) och vispa snabbt runt, du kommer märka att frostingen är lite lös, tillsätt ca 2 msk marsanpulver vänd runt med sked och ställ in i kylskåp några minuter så den får tjockna till sig