Men jag tänkte dela med mig av min två andra kola recept, eller snarare recept på smaksättningar, eftersom kolareceptet är det samma som till saltlakrits- och pepparkakskolan
120 grader eller kulprovet om du vill ha mjuk kola, 140 grader blir hård kola. TipsSmaksätt kolan genom att låta en delad, urskrapad vaniljstång eller 1 tsk ingefära koka medkolasmeten
Häll sedan smeten på ett bakplåts papper i en form och strölite kakaonibs och salt över kolan. Idag var min lediga dag denna vecka, såbörjade dagen vid fem med lite gröt och kaffe för att sedan göra ett litet extra passa på jobbet och hjäpa till med några beställningar
Den här sega chokladkolan får en spännande smakbrytning med färsk ingefära. CHOKLADKOLAMEDINGEFÄRA. Med bara en vecka kvar till jul är godistillverkningen i full gång
Farligt goda kakor med smak av kola och ingefära. Vispa ihop mjukt smör med ägg, sötning och kryddor. 50 g smör1 st ägg1 tsk bikarbonat1,5 tsk ingefära1 krm vaniljpulver1 krm salt1 dl xylitol/björksocker eller annan valfri sötning1 dl fibersirap gold3 dl mandelmjöl3 dl mandelspån1 tsk fiberhusk1 msk bovetemjöl eller kokosmjöl. 50 g smör1 st ägg1 tsk bikarbonat1,5 tsk ingefära1 krm vaniljpulver1 krm salt1 dl xylitol/björksocker eller annan valfri sötning1 dl fibersirap gold3 dl mandelmjöl3 dl mandelspån1 tsk fiberhusk1 msk bovetemjöl eller kokosmjöl. 1,5 tsk ingefära. 1,5 tsk ingefära