Kola med flingsalt recept

Coca-Cola Kola Med Flingsalt

Coca-Cola Kola Med Flingsalt

Dunka formen lite lätt mot underlaget för att bli av med luftbubblor och låt kolan svalna en aning. Coca-cola är inte bara gott att dricka det är också gott att göra kola på tro det eller ej
Kola med flingsalt.

Kola med flingsalt.

kolamedflingsalt. ) Häll i en form som är klädd med bakplåtspapper. flingsalt. Smörj in kniven med lite olja så går det lättare
Chokladcookies med kola och flingsalt

Chokladcookies med kola och flingsalt

Som vanligt när det gäller cookies så är det viktigt att hålla koll på tiden – det är ofta svårt att se om kakor av det här slaget är färdiga bara genom att titta på dom, dom blir lätt för gräddade och därmed alldeles för hårda
LCHF Kola

LCHF Kola

1 msk flingsalt eller. När temperaturen visar 124-125 grader är kolan klar. 1 msk flingsalt eller. LCHF Kola
Susannes kola

Susannes kola

Strö på flingsalt. 1flingsalt till topping1. 120 grader eller kulprovet om du vill ha mjuk kola, 140 grader blir hård kola. TipsSmaksätt kolan genom att låta en delad, urskrapad vaniljstång eller 1 tsk ingefära koka medkolasmeten
Lakrits kolor!

Lakrits kolor!

När kolan har stelnat skär du upp den i lagom stora portionsbitar. flingsalt. Strö över resten av lakritspulvet och lite flingsalt
Lakrits kola!

Lakrits kola!

Häll upp på en plåt med bakplåtspapper och strö över flingsalt. flingsalt. flingsalt. Kola på 5 minuter kan det bli bättre
Kolla kola!

Kolla kola!

flingsalt till dekoration. Lakritskola. Häll i form och strö över flingsalt. Jag kokade min kola i ca 10 minuter

Mjölkproteinfri kola

Kolamedflingsalt, för den som inte klarar mjölkprotein (och för alla andra). flingsalt (till garnering)
Kola med sesam, vallmo och citron

Kola med sesam, vallmo och citron

Häll i kolasmeten och strö över vallmofrön. Rör om med en visp mellan varven. Skär kolan i fina bitar. Koka samtidigt sockret och glykosen tillsammans med vattnet på medelvärme i en annan kastrull tills blandningen har en temperatur på 190–200 grader och har fått en lite mörkare gyllenbrun färg (se nedan). Klä en form som är cirka 20 x 30 cm med bakplåtspapper. Låt kolan stå i rumstemperatur i minst 6 timmar för att stelna. 1 tsk flingsalt
Chokladdoppad lakritskola med flingsalt

Chokladdoppad lakritskola med flingsalt

Ställ in skärbrädan med den uppskurna kolan i kylen ett par timmar före den doppas i chokladen. Idén till det här receptet fick Johanna Westman efter att hon köpt just chokladdoppad lakritskola på Chokladfabriken i Stockholm
Vaniljkola med flingsalt

Vaniljkola med flingsalt

Jag testade både att göra vaniljkolamedflingsalt på och att göra lakritskola och båda sorterna blev mycket goda och smakar som helt vanliga kolor
Julgodis 2014 - Kolabräck med flingsalt!

Julgodis 2014 - Kolabräck med flingsalt!

Mamma har bakat en sjukt god kolasort i år medflingsalt. Det som var lite speciellt medkolan förutom saltet var att det var en ganska hård och knaprig kola, kolabräck helt enkelt