Så härHacka jordnötterna och blanda med kolakrämen som nu har bildats i konservburken. 100g socker200g mjöl100g socker1 burk kondenserad mjölk50g saltade jordnötterTa bort etiketten på burken och koka den i 4 timmar. 1 burk kondenserad mjölk
Till kolan. Gör kolafyllningen. Låt kolan stå och bli ljummen, men den ska fortfarande kunna formas. Fyll formarna med med kolafyllningen och dekorera med resten av de rostade mandlarna
Det blir en halvseg god kola, som inte tar dina plomber i jul. 1 burk kondenserad mjölk (den okokta alltså). Kram Sockertrollet 1 burk kondenserad mjölk (den okokta alltså)
Eller kan du koka egen kolakräm på kondenserad mjölk (också en konserv). Kolakrämen som skall blandas ner i smeten kan du köpa färdig, kallas karamelliserad mjölk
Koka den kondenserade mjölken i oöppnad burk, men ta bort pappret. Detta blir en ganska rinnig kola. Låt svalna något och bred sedan ut kolan över lagret
Jag fick skynda mig att fota dessa kolor innan maken åt upp alla, för han älskar verkligen kola. Men tänk på att kolasmeten blir riktigt varmt, så på med grytvantar och akta barnen
Kola av den kondenserade mjölkenoch krossade frysta hallon. kolaströssel. Tillsätt kolan som du kokade och som svalnat ordentligt i cupcakesmeten med hallonen
Har så många gånger läst på bloggar och matsidor om att göra kolasås på kondenserad mjölk. nu blev det min tur att prova denna lite annorlunda tillagning av kolakräm/kolasås
Fylld med kolasås och riscrisp med mjölkchoklad utanpå. Börja med att breda ut hälften av smeten i formen, klicka ut kolakrämen i smeten och toppa sist med den resterande smeten