Smaksättningar till kola efter grundreceptet (se nedan). Grundrecept. Men jag tänkte dela med mig av min två andra kola recept, eller snarare recept på smaksättningar, eftersom kolareceptet är det samma som till saltlakrits- och pepparkakskolan
* Kaffekola. grundrecept på toffee + mina modifieringar. * Ingefära- & mandelkolabräck. Mina favoriter blev ingefära- & mandelkolabräcket (oerhört segt och massor av ingefärasmak
Hallon/vanilj, Kola/kanel/äpple/morot, Hallon/kardemumma/kokos och Kakao/kaffe/blåbär. I helgen fick jag för mig att baka ett gäng nya varianter med samma grundrecept
Doppa ett tunt lager choklad runt kolan och rulla i krossade cornflakes. Smält chokladen och dela kolan i små fyrkanter, cirka 2*2 cm. 1 grundrecept brynt smörkola. 1 grundrecept brynt smörkola 2 dl krossade cornflakes 200 g mörk choklad
Jag har gjort om receptet nedan efter hur jag smaksatte kolan. Jag följer alltid ett grundrecept och när det sedan kommer till smaksättning så viker jag av från det och smaksätter efter eget tycke
Hallon/vanilj, Kola/kanel/äpple/morot och Kakao/kaffe/blåbär. Och muffinsen är jättebra att ha med och äta som mellanmål efter skolan innan jag har kommit hem