Kolasås. Använde björnbär istället för passionsfrukt och ska pröva det då jag saknar något. Fördela moussen ovanpå kolasåsen och garnera med grädde eller en maräng och ev
Receptet kommer från Jennys matblogg, men jag hoppade över toppingen med choklad och ricecrisp för att istället toppa kakan med grädde, hallon och björnbär
Eftersom jag redan hade en sats kolasås i kylen fick den toppa mina cupcakes. Sommarens delikata och förfinade bär och blommor byts ut mot mer rejäla bakverk och ingredienser som äpplen, björnbär, pumpa, lingon, blåbär, päron och choklad
Finns även i smakerna Marshmallow och kola. Mellan varje lager är det också en björnbärskompott. Dekorerad med guldoblat, små rosor, björnbär av sockerpasta och pärlor
Salt kola och karamelliserad mandel. Chokladtarte med björnbär, lingon och italiensk maräng. Om det blir kola över kan du spara den i kylen, och sedan värma upp igen om du vill ha den flytande, som sås till glass till exempel
ex äppel, plommon, päron och björnbär. Med kola. Kolafyllning. Lägg plommonklyftorna i det förgräddade pajskalet, häll på kolafyllningen och strö till sist över den hackade mandeln