Skala och grovriv rödbetorna. ca 800 g vitkål. 500 g färska rödbetor. Låt detta koka upp och sedan koka på svag värme i ca 40 minuter eller tills kålen och rödbetorna är mjuka. ca 800 g vitkål
Skala rödbetor, potatis och lök. Ansa och skär bort rotstocken på vitkålen. Koka rödbetor och potatis sakta i grönsaksbuljongen ca 10 minuter. Lägg därefter i lök och vitkål fortsätt att koka ca 5 minuter eller tills grönsakerna är klara. 400 g rödbetor. 250 g vitkålshuvud
ugnsbakade rödbetor eller rödbetsvegetter. Rör ner avrunnen vitkål och persilja. 500-700 gram vitkål. Ansa och strimla kålen, koka den nätt och jämt mjuk
100 g vitkål. 100 g vitkål. Eftersom juicefasta är aktuellt just nu har jag samlat alla mina recept på juicer och smoothies i detta så att ni lättare kan hitta dem
Fräs betor, lök och vitkål några minuter. 6 rödbetor, skalade och grovt rivna. 1/4 del vitkål, grovt riven. / Anki och Håkan 4 port 6 rödbetor, skalade och grovt rivna. 1/4 del vitkål, grovt riven
Skala rödbetor, morötter och lök. 6-7 råa rödbetor (ca 500 g). 1 klyfta vitkål (ca 250 g). Strimla alla grönskakerna utom en rödbeta, gärna i matberedare
Strimla vitkålen med hjälp av en osthyvel eller genom att skära tunt med en kniv. 2 dl torkade röda linser (eller 3 dl färdigkokta). 7 dl strimlad vitkål. 2 dl torkade röda linser (eller 3 dl färdigkokta). 7 dl strimlad vitkål
Servera de stekta isterbanden på en hög med kål samt potatis, senapssås och rödbetor till. Skär vitkål i grova bitar och täck med vatten i en kastrull med lock
Skiva löken och skär rödbetorna i strimlor. Strimla vitkålen. rödbetor. vitkål. 1/4 vitkål. Stekputtra rödbetor i matolja med tomatpuré och citronsaften ca 15 minuter. När bönorna är nästan kokta lägg i vitkål och potatisar och låt koka ca 10 min. 1/4 vitkål. ca 1 timme Skiva löken och skär rödbetorna i strimlor. Pressa saften av 1 citron Strimla vitkålen