Hade jag haft lite pinjenötter hemma hade de varit goda att rosta på och sprinkla över det hela. Har du inte ätit färska rödbetor ännu är det hög tid att njuta av primörena, en god getostkräm till en en fullträff
Skala rödbetorna och skalet lossnar enkelt efter att de är kokta. Hur skulle man liksom kunna låta bli när jag dessutom kom hem med närproducerad chèvreost och visste att det även fanns en halv påse pinjenötter i ena köksskåpet
Ett gäng rödbetor (gärna små och späda om det finns)Chevreost (härlig getost om du inte känner till osten)Flytande honungPinjenötterEn god olivoljaInstruktionerSkölj betorna i kallt vatten
Lägg babyspenaten på ett stort fat och strö över den kokta quinoan. pinjenötter. ½ kg färska rödbetor. Fördela kycklingen över fatet och toppa med bacon, getost bruten i bitar samt pinjenötter
Lägg kokta och skivade rödbetor på ett fat och ringla över dressingen. 3 rödbetor. 11 näve pinjenötter, rostade. 13 rödbetor 3 gulbetor 3 polkabetor. 1 näve "höstfärgad" sallad (Bulls blood) 4 st ätbara "höstfärgade" blommor (buskkrasseblommor eller liknande) 1 näve pinjenötter, rostadeSkala en gulbeta, en rödbeta och en polkabeta och skär i mycket tunna skivor