Skär rödbetorna i klyftor. Rör ner kapris, persilja och citronskal. Tillsätt rödbetorna och vänd runt. Tvätta och koka rödbetorna mjuka, ca 40 min. 4 rödbetor. 1 msk hackad färsk persilja
Hacka löken och fördela över rödbetorna, häll över dressingen och garnera med hackad persilja. Helst så vill man äta dem utan att tillreda för mycket men koktarödbetormed en god dijonsenapsvinegrette och mild nyskördad Bjärelök är fantastiskt gott
Skär rödbetorna i klyftor och blanda med lite olivolja, persilja, lite salt och pressad lime. Köpte hem billiga rödbetor nu i veckan som fick bli ett tillbehör till dagens middag
Klicka resten av krämen ovanpå och garnera medpersilja. Vispa crème fraichen tjock med elvisp. Blanda lök, citronskal och citronsaft, persilja, olja, salt och peppar
I lördags gjorde jag en förrätt medkoktarödbetor och trots att det var ren improvisation och jag var lite skeptisk till smakkombinationerna, så blev det jättegott
Blanda linserna medpersilja, olja, citronsaft, salt och peppar. Tvätta rödbetorna och koka dem mjuka. Lägg upp rödbetor och mangold, häll på linsdressingen och strö över fetaosttärningar och pumpakärnor