Servera medflingsalt och smör. Salt (gärna flingsalt). Borsta rödbetorna rena. Lägg betorna i en kastrull och fyll på med saltat vatten, så att betorna täcks
Servera de varma rödbetornamed crème fraiche och flingsalt. Flingsalt. När rödbetorna är kokta skalar du de lätt genom att trycka ut de ur skalet (plasthandskar är att föredra så slipper du röda fingrar)
Klyfta, blanda runt en klick smör, på med en nypa flingsalt och lägg undan till serveringen. Att det var så enkelt att koka rödbetor, varför har jag aldrig gjort det tidigare
nymalen svartpeppar och flingsalt. Så att har kommer ytterligare en rätt medrödbetor. Lägg de skivade rödbetorna runt omkring salladen och strö över färsk mynta
Skala rödbetorna och skalet lossnar enkelt efter att de är kokta. Flingsalt. Tillsammans med lite grann balsamvinäger som man skvätter på före servering är detta ett middagstillbehör med skyhöga poäng [om man tycker om rödbetor vill säga] så try it