Har ni sett de färdigkokta vacuumpackade rödbetorna som äntligen kommit till vissa grönsaksdiskar. För ärligt talat, hur kul är det både att koka rödbetor och sedan bli knallröd om händerna när de skalas
Ringla balsamvinäger och strö persilja över. För att inte skärbrädan ska bli röd så brukar jag lägga rödbetorna på ett dubbelvikt hushållspapper när jag skär dem i skivor
Skala rödbetorna och skalet lossnar enkelt efter att de är kokta. Tillsammans med lite grann balsamvinäger som man skvätter på före servering är detta ett middagstillbehör med skyhöga poäng [om man tycker om rödbetor vill säga] så try it
Skala rödbetor – När rödbetorna är färdigkokta. Rödbetor och getost en annan. Blanda olivolja, balsamvinäger, rosmarin, citrontimjan honung, flingsalt och svartpeppar
Vispa ihop olivolja och balsamvinäger och blanda med rucolan. Koka rödbetorna 25-30 minuter med skal till de känns mjuka. 6 små rödbetor. 2 tsk vit balsamvinäger
Lägg dem i en bunke tillsammans med olja, balsamvinäger, salt och peppar. Fisken serveras med balsamicorostade rödbetor en len getostkräm och såklart granatäpple
Örtkryddorna får hänga med när sallad blandas med rödbetor, morötter och chèvre. Skala rödbetorna med en potatisskalare och skär dem i ganska tunna klyftor