Langos, denna Malmöfestivalsklassiker, lagade jag för första gången på närmare tio år nu i julas. Vi penslade langosen med smält vitlökssmör och lassade sedan på smetana, räkor, hackad rödlök och stenbitsrom
Min vän Katarina Eriksson tipsade mig om dessa glutenfria langos. Servera langosen med crème fraiche, hackad rödlök, räkor, svart kaviar, riven ost och grillkrydda
I tisdags gjorde dom langos på hemkunskapen i Jolines klass. Ett arbete där dom också skulle räkna ut kostnader och portioner av de rätter dom valt i respektive grupper
Äntligen har jag fått ändan ur vagnen och fixat Langos, som jag längtat. Älskar verkligen dessa godbitar och det är inte krångligare att göra än en pizzadeg
Serverade lite plockmat till förrätt och Langos till huvudrätt. Vi toppade våra langos med. Serverade lite plockmat till förrätt och Langos till huvudrätt
Idag blev det langos igen, som jag längtat. Tacka vet jag min hemmagjorda Langos, testa den ni med. Efter dagens tur till Gröna Lund blev det givetvis en men besvikelsen var stor, vad har hänt sen sist
Riv den kokta potatisen fint och blanda den med mjöl och salt. Jag har länge varit sugen på att testa att göra egna langos hemma och i går kväll blev det äntligen av