potatis kokta med grönsakerna eller kokt ris. Skölj kycklinglåren noga och lägg dem i en gryta. Lägg upp kycklinglåren på ett varmt fat och ringla den heta såsen över
1 kg mörade kycklinglår. -Mama Skogly ♥ 1 kg mörade kycklinglår. Barnen tog extraportioner. Maken, som är allergisk mot kycklling, åt ändå och fick sedan svullna läppar så han såg ut som Linda Rosing
Skölj kycklinglåren med kallt vatten och torka de helt torra med hushållspapper. Lägg kycklinglåren i en ungsfast form och avsluta med att salta och peppra utsidan av kycklingen
Pensla kycklinglåren med vitlöks sambal. 4 st Kycklinglår eller så många som behövsVitlöks sambalGrovmalen svartpepparJasminrisJordnötsoljaSalladJordnötsoljaVinägerLägg kycklinglåren i en plåt. 4 st Kycklinglår
Servera kycklingen tillsammans med riset och den kokta spenaten. Värm ugnen till 190 grader. Placera sedan hela auberginen direkt på gallret och låt den grillas i 15 minuter
4 bitar kycklinglår1 ¼ liter lättsaltat vatten0. Koka kycklinglåren i lättsaltat vatten ca 10–15 minuter, tills de är genomkokta. 72z"/> 4 bitar kycklinglår
Kycklinglår kräver ganska lång tillagningstid, för att det inte ska vara rött vid benet. Kycklinglår i Gräddsås på nytt sätt 2 stora Kycklinglår Paprikapulver Oregano Havssalt och nymald Vitpeppar 2 msk Smör 4 stora Vitlöksklyftor 2 dl Rödvin 1 stor Tomat 1 tsk Worcestersauce 1 krm Kanel 3 dl Grädde Skär några skåror i köttet ner mot benet, gnid in rejält med kryddor