Koka vitlöksklyftorna i ett par minuter. Häll av vattnet och torka vitlöken lätt med hushållspapper. Blanda vitlöksklyftorna och sirapen (som blev av stekningen) samt citronzesten med den varma brysselkålen
2-3 kinesiska vitlökar. Värm på detta ej för hett då bränns vitlöken vi hade ca 400 gr kokt scampi denna gången och den skall ju bara värmas på om du har då rå scampi vilket nästan är godare då dessa får mer smak så får man ju köra dessa längre tills de blir klara men ej för länge då kan de bli sega tyvärr. 2-3 kinesiska vitlökar
Häll rödbetorna i en mixer tillsammans med turkisk yoghurt och pressad vitlök. Låter ni det kokta ägget vara som det är eller delar ni på dem och toppar dem med något gott
Lägg potatis och vitlök i en kastrull med saltat vatten. Skala och skär potatisen i mindre bitar, skala och skiva 2-3 vitlöksklyftor. Tillsätt lagerblad, kryddpeppar och 1 krossad vitlöksklyfta. 3-4 klyftor vitlök
Jag blandade en klick av Fontanas Äkta grekisk färskost med feta & vitlök. Kokt Lax. E vitaminer behöver vi i massor nu under detta fruktansvärda höstrusket, som skulle vara vinter
Häll över olja, peppar, timjan och krossade vitlöksklyftor. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 4 klyftor vitlök. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar