Servera med kokt potatis, äppelmos, lingon/gelé och något grönt. Har du testat vildsvinsstek. -) Vildsvinsstek på mitt vis* 4 pers. 800 g benfri vildsvinsstek Salt och nymalen vitpeppar 2 msk timjan 4 vitlöksklyftor Smör 2 dl dl rödvin 3 dl vatten 1 oxbuljongtärning 3 små lökar, t. Läs även andra bloggares åsikter om Vildsvinsstek , Vilt , Rödvinssås 4 pers. 800 g benfri vildsvinsstek
2 kg vildsvinsstek. 2 kg vildsvinsstek 1 st vitlöksklyfta 2 msk senap 0. 1Skiva köttet och servera med dillpestopotatis och kokt brysselkål som frästs med äppeltärningar
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 1 1/5 kg vildsvinsstek 1 st Vitlöksklyfta salt och peppar smör och olivolja Gräddsås 3 dl steksky (eller sky + vatten) 2 dl Vispgrädde 1 msk konc köttfond 1 msk Ljus sirap 2 msk maizena, majsstärkelse salt och peppar Till servering kokt potatis eller potatisgratäng
Skiva köttet och servera med dillpestopotatis och kokt brysselkål som frästs med äppeltärningar. 1. Blanda pressad vitlök, senap, salt och peppar och bred runt om steken, även innanför nätet
Skiva tunt och servera med sås enligt nedan, någon potatis samt gelé, haricots verts, kanderad brysselkål, kokt broccoli eller andra smaskigt tillbehör