Kokt torskfile recept

Kokt torskfilé med grönsaksfräs

Kokt torskfilé med grönsaksfräs

Ansa och strimla purjolök och selleri. Skala, kärna ur och tärna paprika och äpple. Skålla, skala och tärna tomaten
Kokt torsk med äggsås

Kokt torsk med äggsås

Kokt torsk. Servera fisken med såsen, kokt potatis och gröna ärter. Äggsås. Hårdkoka ägget. Skala och hacka det, lägg i en skål och ställ åt sidan
Krämig torskfilé i ugn

Krämig torskfilé i ugn

Servera fisken med kokt potatis, broccolin och resten av citronen skuren i klyftor. Dags för nytt fiskrecept tycker jag
Kokt torsk med äggsås

Kokt torsk med äggsås

Gör så här. Börja med att skala och koka potatisen. Fortsätt med såsen. Hårdkoka ägget. Skala och hacka ägget
Panerad torskfilé med kall sås

Panerad torskfilé med kall sås

Kokt potatis och kokta grönsaker. Vardagsmat och här i form av torskfilé. Så himla gott att panera i Japanskt ströbröd, (Panko)
Stekt torskfilé med remouladsås

Stekt torskfilé med remouladsås

Servera med kokt potatis, remouladsåsen, ärtor och citronklyfta. Hacka syltlöken och blanda med ättiksgurka, majonnäs, gräddfil, senap och persilja
Kokt torsk med äggsås

Kokt torsk med äggsås

1Kokt torsk5 dl fiskbuljong, utspädd 600 g torskfilé 0,5 tsk salt 2 msk persilja, hackad. Äggsås1 ägg 1,5 msk vetemjöl 3 dl mjölk 2 krm salt 0,5 krm vitpeppar
Kokt torsk i äggsås

Kokt torsk i äggsås

Gjorde en riktig klassiker idag - Kokt torsk i äggsås - är ju så gott och ändå gör man det så sällan
Cajunkryddad torskfilé med skirat örtsmör…

Cajunkryddad torskfilé med skirat örtsmör…

Till fisken serverades kokt potatis, ugnsgrillade mortötter, purjolök, salladslök och fänkål. Det är förändringarnas vindar som blåser och det är stora steg ut i det blå som tas men det är samtidigt kanske en sådan push en behöver här i livet då och då
Torskfilé med mjukostsås

Torskfilé med mjukostsås

Servera med tex kokt potatis eller ris och en grönsallad. Torsk med mjukostsås - Mycket lättlagat och gott
Perfekt kokt torsk med skirat smör

Perfekt kokt torsk med skirat smör

Det har tagit mig några år att verkligen ge kokt fisk en ärlig chans, jag har liksom fått för mig tidigare att det är så hemskt svårt att få till bra