2 ½ l kokt avsvalnat vatten. Rensa och skölj bären. Mal eller stöt dem med en potatisstöt. Lägg i ett lämpligt kärl och och slå på vattnet som blandats med citronsyran och rör om
1 dl outspädd svartvinbärssaft. 1 dl outspädd svartvinbärssaft. Det här ett recept från en V V bok får 1992, wow…den har alltså 20-års jubileum Jag har gjort den så många gånger att jag faktiskt tappat räkningen
Servera steken med kokt potatis, grönsaker och svartvinbärsgelé. 1 dl svartvinbärssaft. Spola av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper
Vänd köttet några gånger under koktiden så att det får den fina mörka färgen av ölet runt om. Servera med hasselbackspotatis, kokt mjölig potatis eller potatismos, morotsbitarna från spadet, svartvinbärsgelé och ev någon annan grönsak som passar till stek, t
Vänd köttet några gånger under koktiden så att det får den fina mörka färgen runt om. Servera med hasselbackspotatis, kokt mjölig potatis eller potatismos, morotsbitarna från spadet, svartvinbärsgelé och ev någon annan grönsak som passar till stek, t
Vänd köttet några gånger under koktiden så att det får den fina mörka färgen runt om. Servera med hasselbackspotatis, kokt mjölig potatis eller potatismos, morotsbitarna från spadet, svartvinbärsgelé och ev någon annan grönsak som passar till stek, t
Till detta blev det kokt delikatesspotatis och kokt broccoli. Ingredienser till fläskkarrénca 1,2 kg fläskkarré i bitca 15 salviablad2 kvistar rosmarin3 vitlöksklyftor1 tsk fänkålsfrön2 msk olivoljasalt och peppar2 dl vitt vinIngredienser såsenskyn ifrån stekenca 2 dl matlagningsgräddeca 1 dl vattenca 2 msk mjöl2 msk svartvinbärssaft1 msk rödvinbärsgelé1 msk soja1 msk köttfondsalt och pepparSätt ugnen på 140 grader
Servera med kokt potatis. kokt potatis. 1 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft. Så här gör du Putsa och skär köttet i kuber, cirka 3 × 3 × 3 centimeter
Servera steken med kokt potatis, grönsaker och svartvinbärsgelé. 1 dl svartvinbärssaft. Spola av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper
Skiva upp köttet och servera med ugnsstekta potatishalvor eller vanlig kokt potatis, kokta grönsaker och något trevligt tillbehör som gèle, pressgurka eller chutney