Koktsmörkräm. Tapioca är något jag hörde talas om första gången jag for till USA. Grynen påminner om sagogryn och den här vaniljdesserten är inte helt olik pudding på mannagryn i konsistensen
Häll i kokt vatten lite i taget under fortsatt vispning. smörkräm. Ingredienser blåbär maräng smörkräm. Tårtan är täckt och dekorerat med smörkräm och toppat med torkade blåbär från Dr Oetker
Rör sedan ner den kokta mjölken. Täck bären med smörkräm och jämna till ytan. Lägg första botten på entårtpapper och dränk in med kirschwasserlag, bred över ett 1 cm tjock lager smörkräm. 4 dl kokt mjölk
Rör smör och socker, tillsätt krämen av den kokta redningen lite i sänder och rör kraftigt. Gör en redning av mjöl och vatten, låt koka några minuter tillsätt äggulan, låt det svalna