Skär squashen och den koktaskinka i små bitar. Fräs skinkan i stekpannan med olja. Lägg i squashen och stek i 4 minuter. Squash 200 g. KoktSkinka 150 g
Spara receptet till mellandagarna och passa på att blanda i resterna från julskinkan. Gratängen på fotot innehåller kycklingfile, pastaskruvar, vitlök, gul lök, riven squash, riven morot, persilja, riven ost, mozarella
Hacka lite av inkråmet från squashen. Fyll squashen med fyllningen (var fyllning för sig. Skär squashen i halvor på längden eller i ca 5 cm bitar. Förväll squashen i lättsaltat vatten 2-3 minuter. 75 g Koktskinka
Kokt, stekt, omelett. -En bit brieost och lite skinka eller salami. Sparris, squash, aubergine, oliver, spenat, svamp, gurka, grönsallad, avokado, lök, paprika, tomat med mera