En gång i veckan till middag brukar jag iaf se till att det blir, minst, dessutom brukar jag ibland äta fisk till lunch eller mellanmål, t ex rökt lax och avokado, makrill i tomatsås på en smörgås eller ett par bitar inlagd sill och kokt ägg
En liten fiskanrättning med inspiration från ett av mina kokboksfynd från bokrean. Som vanligt har jag improviserat på originalreceptet som innehöll clam chowder
Servera med kokt potatis. Min mormor lagar världens godaste mat och ibland kan jag bli så himla sugen på hennes mat, men eftersom det är ca 70 mil hem till mormor och morfar blir det ju inte så ofta vi har möjlighet att besöka dem
Servera grytan med salsa verde, brytbröd och ev kokt potatis. Finhacka basilika, persilja, sardeller och vitlöksklyftor i en mixer eller liten matberedare
Servera med kokt potatis. Jag tänkte först kalla detta en fiskgratäng, men jag antar att gratäng måste ha någon form av ost så jag fick helt enkelt döpa om den till fisk i ugn
Servera fisken med kokt potatis och broccoli. Skölj och torka av ca 600 g sejfile. Efter att ha testat Mativeckans GI-kasse var vi sugna på att testa Linas matkasse, som det finns reklam överallt för
1Till servering4 port kokt potatis citron, klyftor. Fiskbullar600 g torskfilé, eller sejfilé 1 gul lök 1 ägg ca 2 dl vispgrädde 2 msk dill, finhackad 2 fiskbuljongtärningar rapsolja, till stekning salt peppar