Kokt och avsvalnad pennepasta som fyller en rejäl gratängformCa 250 g gorgonzola i bitarSkivad röktskinka i strimlorFörvälld broccoliSkivad purjolökSalt och pepparPaprikapulverOreganoLagrad och riven hårdostGör så här
Skär skinkan i skivor, tunna eller tjocka efter eget tycke. Lägg skinkan i en smord ugnsform. Häll det över skinkan och lägg på skivade tomater, riven ost och basilika
Värm en stekpanna eller grillpanna och bräck eller stek skinkan i en msk smör. Servera den bräckta skinkan och äggen med senap, grönsallad, skivad tomat samt senapsdressing
med sallad, ost, skinka, tomater, kokt ägg, gurka och persilja. Kokt ägg. Röktskinka. 200 g röktskinka. Strimla skinkan (ca 1cm breda bitar), finhacka purjolöken och hacka äggen och blanda ner allt i bunken. 200 g röktskinka
Strimla skinkan och lägg i pajskalet tillsammans med osten och broccolin. 200 gram kokt broccoli. 200 gram röktskinka. 200 gram kokt broccoli. 200 gram röktskinka
Kokt potatis om man vill. En superkombo till röktskinka eller rökt sidfläsk. Skiva fläsk eller skinka. ca 300 g rökt sidfläsk eller röktskinka eller bacon. ca 300 g rökt sidfläsk eller röktskinka