½ hackat kokt ägg. Återkommer förstås med receptet på fiskpinnar. Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Servera medremouladsås, kokt potatis, haricots verts, citronklyfta och dill. Blanda minifraiche med majonnäs, ättiksgurka, kapris, gräslök och persilja i en skål
Servera medkokt potatis och kokta gröna ärtor. *I Samarbete med ICA*. Här har jag gjort ett eget recept på både fiskpinnar och remouladsås som – om jag får säga det själv, är fruktansvärt gott
Servera medremouladsås, kokt potatis och broccoli, skivad citron, dill och persilja. Börja med såsen. Blanda minifraiche med majonnäs, bostongurka, kapris och gräslök i en skål
Servera fisken och såsen medkokt potatis eller potatismos samt tillbehör som ärtor eller sallad. Blanda ihop allting, smaka av med en gnutta salt och gurkmeja (för den gula färgen)
Servera medkokt potatis, citron och blandad grönsallad. Vänd filéerna i mjöl, sedan i uppvispat ägg och avsluta med att vända dem i ströbröd blandat med sesamfrön
Fiskpinnar och remouladsås serveras förstås medkokt potatis och gröna ärter. Jag tycker remouladsås är godast med curry i, men det finns de som inte håller med mig, har jag förstått