Kokt med remouladsås recept

Hemlagad remouladsås

Hemlagad remouladsås

Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån
Hemlagad remouladsås

Hemlagad remouladsås

½ hackat kokt ägg. Återkommer förstås med receptet på fiskpinnar. Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Stekt torskfilé med remouladsås

Stekt torskfilé med remouladsås

Servera medkokt potatis, remouladsåsen, ärtor och citronklyfta. Hacka syltlöken och blanda med ättiksgurka, majonnäs, gräddfil, senap och persilja
Panerad rödspätta med dansk remouladsås

Panerad rödspätta med dansk remouladsås

Serveras här medkokt potatis och hemgjord dansk remouladsås *tungan hänger utanför*. Rör ihop och servera tillsammans med fisken och kokt potatis
Stekt fiskfilé med lätt remouladsås

Stekt fiskfilé med lätt remouladsås

Servera medremouladsås, kokt potatis, haricots verts, citronklyfta och dill. Blanda minifraiche med majonnäs, ättiksgurka, kapris, gräslök och persilja i en skål
Veganska fiskpinnar och vegansk remouladsås

Veganska fiskpinnar och vegansk remouladsås

Servera medkokt potatis och kokta gröna ärtor. *I Samarbete med ICA*. Här har jag gjort ett eget recept på både fiskpinnar och remouladsås som – om jag får säga det själv, är fruktansvärt gott
Stekt fiskfilé med lätt remouladsås

Stekt fiskfilé med lätt remouladsås

Servera medremouladsås, kokt potatis och broccoli, skivad citron, dill och persilja. Börja med såsen. Blanda minifraiche med majonnäs, bostongurka, kapris och gräslök i en skål
Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar med remouladsås

Dessa serverades sedan med den hemlagade remouladsåsen, kokt potatis och broccoli. Gjorde hemlagade fiskpinnar medremouladsås i helgen som gick
Fiskpanetter med remouladsås

Fiskpanetter med remouladsås

Garnera med dill och servera, om man känner för det, med rivna morötter och äppelbitar samt kokt potatis eller potatismos
panerad spätta med remouladsås

panerad spätta med remouladsås

Servera fisken och såsen medkokt potatis eller potatismos samt tillbehör som ärtor eller sallad. Blanda ihop allting, smaka av med en gnutta salt och gurkmeja (för den gula färgen)
Pankopanerad torsk med remouladsås

Pankopanerad torsk med remouladsås

Remouladsås0,5 dl majonnäs 2 dl crème fraîche 1,5-2 dl gräddfil 0,75 dl bostongurka 0,5 tsk curry 0,5-1 msk dill, hackad salt svartpeppar, nymalen. Tillbehörev 600 g kokt potatis, nykokt 1 msk smör, smält gräslök, finskuren citron, i klyftor
Stekt spättafilé med remouladsås

Stekt spättafilé med remouladsås

Servera medkokt potatis, citron och blandad grönsallad. Vänd filéerna i mjöl, sedan i uppvispat ägg och avsluta med att vända dem i ströbröd blandat med sesamfrön
Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar och remouladsås serveras förstås medkokt potatis och gröna ärter. Jag tycker remouladsås är godast med curry i, men det finns de som inte håller med mig, har jag förstått