Lägg tillbaka laxen i formen och servera med t ex kokt ris och kokt broccoli och gröna bönor. Koka samman vatten, fond, creme fraiche, grädde och senap någon minut i en kastrull
över laxen och servera med och örtsåsen och kokt potatis. senap, vitlök och majonnäs. Lax. laxen en fräsch, vårig fänkålssallad med en frisk och örtig kall
Servera med kokt potatis. Blanda grädden med senap och fiskfond och häll den över laxen. Här använder jag den till en ugnsstekt lax med mycket grönsaker
Servera med kokt potatis, kokta sockerärter och kokta morötter (skurna på längden). Senapssås. Lägg laxfilén med skinnsidan ner på en plåt med bakplåtspapper
Koka samman vatten, fond, creme fraiche, grädde och senap. Lägg laxbitarna i en smord ugnsform. Ta upp laxen ur formen och rör ner dill och rom i såsen
Bred smörblandningen över ena sidan av filén och den skånska senapen på den andra. Avlägsna eventuellt skin från laxfilén och torka dem torra med hushållspapper och krydda med salt och peppar