Här serverar jag med kokt färskpotatis och guacamole. Till guccan behöver du tre mogna avocado, en halv gul lök och en röd chili finhackade samt saften från en citron salt och peppar
Lägg upp sallad & grönsaker på fat och toppa med lax & kokt ägg. Det är rätt gott nu när det är vinter att ljumma laxen lite i micron så den inte är helt kall
D Använde mig av kokt, kallt blomkålsris som jag la på ett nori ark. Mixade ihop avocado och MASSVIS med riven pepparrot, lite majjo och salt och bredde detta ovanpå riset
Försöker att äta lax på kvällen för då får jag även i mig fettet jag behöver. Då blir det 150g tärnad kyckling, 40g fetaost, 100g avocado, ca 50-100g salladsblad (typ isbersallad väger mycket med lite ruccola blandat) Lite paprika och hackad tomat. Till det har jag 1 kokt ägg och 1 msk chilibeanaisesås samt lite pumpafrön. 1 laxfile på 125g ger mig ca 25g protein och 15g fett så där fick jag lite av fettet på köpet så slipper jag trycka i mig extra för att komma upp till mitt antal. 100g avocado. 1 kokt ägg. 1 laxfile
Laddade innan med en skiva "Norskt havregrynsbröd" med ett kokt ägg som pålägg. Middag blev min egna "Rimmad lax" (recept ur Rutiga kokboken), färskpotatis och "Guacamole"
Servera med kokt potatis, potatismos, ris och någon god grönsak. 600 g vit fisk eller lax i tärningar. 1 avocado. 600 g vit fisk eller lax i tärningar. 1 avocado 1 lime 0