Kokt kycklingklubbor recept

Saftiga kycklingklubbor med gräddig sås

Saftiga kycklingklubbor med gräddig sås

Servera med ris, kokt potatis eller pasta och en god sallad till. Vänd kycklingklubborna och gör lika på "skinnsidan" häll överbliven "marinad" över kyckling klubborna innan du kryddar dem
Kryddiga kycklingklubbor

Kryddiga kycklingklubbor

Servera med kokt ris eller ugnsstekta potatisklyftor och sallad. Ta bort skinnet från klubborna. Lägg dem i en smord ugnssäker form
Kycklingklubbor i vitvinssås

Kycklingklubbor i vitvinssås

När kycklingen är kokt, plocka upp den och ställ åt sidan. Koka upp och låt sjuda på låg värme i 45-50 minuter eller tills kycklingen är kokt hela vägen igenom
Heta kycklingklubbor med sås

Heta kycklingklubbor med sås

Servera såsen till kycklingkluborna tillsammans med kokt ris och kokta grönsaker. Bryn kycklingklubborna runt om
Grillad kycklingklubba med enkel potatissallad

Grillad kycklingklubba med enkel potatissallad

Stek kycklingklubborna i ugnen. Skala den okokta potatisen och koka den som vanligt i vatteni knappt 20 minuter. 4 kycklingklubbor. 1 kg kokt färsk potatis. 4 kycklingklubbor 1 citron 4 msk kinesisk soja 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk timjan eller oregano 2 krm grovmalen svartpeppar 1 kg kokt färsk potatis 1 grön paprika 0,5 slanggurka 0,5 knippa dill 2 msk grönsaksbuljong 1 dl vatten 1 msk vinäger 1 msk neutral olja
Kycklingklubba med mangosalsa

Kycklingklubba med mangosalsa

Servera klubborna med mangosalsan och kokt färsk pasta, t ex tagliatelle. Koka upp buljongen i en gryta och lägg ner kycklingklubborna
Heta kycklingklubbor med sås

Heta kycklingklubbor med sås

Servera såsen till kycklingkluborna tillsammans med kokt ris och kokta grönsaker. Bryn kycklingklubborna runt om
Kycklingklubbor med potatis- och grönkålspanna

Kycklingklubbor med potatis- och grönkålspanna

Lägg kycklingklubborna i en ugnssäker form. 600 g kokt potatis. 4 kycklingklubbor. 600 g kokt potatis 100 g grönkål 2 dl Arla Köket® syrad grädde 30% 3 dl Kvibille® cheddar riven ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ½ dl hackad färsk gräslök 4 kycklingklubbor 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Arla® Smör&rapsolja spray
Fräcka kycklingklubbor

Fräcka kycklingklubbor

Servera med pasta blandat med kokt purolök och morotsstrimlor. 4 stora kycklingklubbor2 msk oljasaltpeppar2 vitlöksklyftor4 msk honung2 msk riven, färsk ingefära1 msk rivet apelsinskalSätt ugnen på 200C. Katrin Edvall 4 stora kycklingklubbor
Fyllda kycklingklubbor

Fyllda kycklingklubbor

Bjud kokt ris eller klyftpotatis och sallad till eller en pastasallad. Tina kycklingklubborna om de är djupfrysta
Kycklinglårfilé i ugn m. bacon, svamp & kokosmjölk (paleo)

Kycklinglårfilé i ugn m. bacon, svamp & kokosmjölk (paleo)

Garnera med lite mer timjan och servera med blomkålsris, kokt potatis eller ugnsstekt sötpotatis. Kycklingfiléer tenderar ju att bli lite torra, så jag har börjat laga mat med kycklinglårfiléer och kycklingklubbor istället – så sjukt mycket godare
Currygryta med kyckling

Currygryta med kyckling

Gott till är också russin, nötter, hackad färsk koriander, matyoghurt samt någon kokt grönsak som ev
Indisk kycklinggryta med curry och grädde

Indisk kycklinggryta med curry och grädde

1 hel majskyckling, ca 1,2 - 1,8 kg eller 1,2 - 1,5 kg kycklingklubbor eller kycklingdelar med ben. kokt basmatiris, mango chutney, russin, nötter som cashewnötter eller jordnötter, 1 skivad banan, 1 färsk mango i tärningar samt 0,5 färsk ananas i tärningar
Sri Lanka curry kyckling med linser

Sri Lanka curry kyckling med linser

Ätes med händerna med kokt basmatiris. Dela kycklingklubborna i 2 delar och dra av skinnet och gnid in dem i cyrryn och salt och peppar och låt stå och dra i 10 minuter
Kyckling tandoori

Kyckling tandoori

Servera kycklingen med myntakryddad yoghurt, kokt basmatiris och ev naanbröd. 3 st kycklingklubbor. Stycka kycklingen i sex delar, vingar, lårklubbor och bröst