Servera med kokt ris och en grönsallad. Har en hel del recept som kommer att dyka upp här men idag börjar vi med en supersmarrig kycklinggratäng som man faktiskt kan förbereda redan dagen innan och bara stoppa in i ugnen när magarna börjar kurra
rostad ugnspotatis kokt sparris. Servera med rostad potatis och kokt sparris. 800 g kycklingfilé salt och svartpeppar 1 krm paprikapulver smör till stekning 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 paprika, valfri färg 250 g champinjoner 100 g salami, strimlad 1 1/2 dl riven lagrad ost
Vi hade en massa överblivet kokt ris i kylen från gårdagen (någon tänkte lite fel. -) ) och för att inte det skulle gå till spillo blev det en kycklinggratäng på det som fanns hemma
Lägg det kokta riset i en smord ugnsform. 4 prt kokt ris. Krydda kycklingen med salt och peppar och stek på medelvärme i en stekpanna med smör, ca 15 minuter
6 portioner kokt ris. 6 portioner kokt ris. En äldre släkting brukade alltid göra denna å den är så god. Men när jag skulle göra den idag hittade jag inte receptet (har ärvt alla hennes pärmar med recept, ca 10 st
Servera gratängen med den krispiga salladen och nykokt ris. 14 port koreanskt eller japanskt ris, kokt. 1Till servering4 port koreanskt eller japanskt ris, koktSätt ugnen på 225 grader
3-4 dl rester av kokt, stekt eller grillad kyckling. 1 dl hemkokt eller KRAV kycklingbuljong. 3-4 dl rester av kokt, stekt eller grillad kyckling. 1 dl hemkokt eller KRAV kycklingbuljong