Förbered de tillbehör som kokt potatis och grönsaker du vill ha till. Servera levern med kaprisen, bacon, äppelskivor och rödlök samt gärna kokt potatis eller potatismos till
Sedan serveras detta med kokt potatis. Kokt potatis. 400-500 g kalvlever. 400-500 g kalvlever 1 msk vetemjöl 1 tsk salt 2 krm vitpeppar 1 msk smör 3 svenska äpplen 8 skivor bacon Kokt potatis
Sedan serveras detta med kokt potatis. Kokt potatis. 400-500 g kalvlever. Skär levern i tunna skivor. Vänd dem i saltat och pepprat vetemjöl och stek dem hastigt
Förbered de tillbehör som kokt potatis och grönsaker du vill ha till. Servera levern med kaprisen, bacon, äppelskivor och rödlök samt gärna kokt potatis eller potatismos till
Servera levern med bacon, kapris, kokt ris, sky och sallad. Skär levern i skivor, salta och peppra. Vänd dem i vetemjöl så att de får en lätt pudrad yta
Servera med balsamicolök, kokt potatis och sallad. Torka av kalvlevern. 2 skiva kalvlever. Lägg lök, balsamvinäger och socker i en gryta och koka ihop tills löken är glaserad
Servera med kokt färskpotatis. Kan ju vara att jag köpte något annat än kalvlever när jag åt senast. Ingredienser400 gr kalvlever1 paket ekologisk bacon eller motsvarande mängd rökt sidfläsk5 st skogschampinjoner1 gul lök0. 400 gr kalvlever
Förbered kokt potatis om du vill ha det till. Servera skivorna med lever med en rejäl skopa stekt lök, skeda över skysås och njut kokt potatis, lingon, finrivna morötter och grönsallad till