Stoppa fyllningen i kalkonen och snörp ihop lårbenen med steksnöre. Gnid in kalkonen med citronhalvan. Blanda smöret med salt, peppar och soja samt pensla kalkonen runt om
Kokt pressad potatis. Kalkon är inget vi äter så ofta i vår familj. När jag söker på kalkon här på bloggen får jag bara träff på tre rätter, var av en är en kalkongryta med kyckling
Servera kalkonen med kokt potatis, sås, äppelmos, rödkål eller brysselkål och katrinplommonen. Pensla kalkonen runt om med fettet blandat med salt, peppar och soja
Kokt brocolli. Jag modifierade receptet lite efter vad ja hade hemma och ändrade fyllningen och fick då en Broccoli och kalkonpaj som lade sig gott i maggen
Mot slutet så lägg även ner den strimlade kalkonen och den kokta bulgurn. 1/2 strimlad purjolök1 tsk rapsolja3 dl kokt bulgur150 gr stimlad kalkon1 1/2 dl fryst grönsaksblandning2 uppvispade ägg1 msk ostronsåssaltpepparGör så här. 3 dl kokt bulgur