Till detta blev det kokt delikatesspotatis och kokt broccoli. Ja, långlagad är verkligen rätta namnet, min fläskkarré fick stå ca 4 timmar i ugnen på låg värme och jisses vad gott det blev. Ingredienser till fläskkarrénca 1,2 kg fläskkarré i bitca 15 salviablad2 kvistar rosmarin3 vitlöksklyftor1 tsk fänkålsfrön2 msk olivoljasalt och peppar2 dl vitt vinIngredienser såsenskyn ifrån stekenca 2 dl matlagningsgräddeca 1 dl vattenca 2 msk mjöl2 msk svartvinbärssaft1 msk rödvinbärsgelé1 msk soja1 msk köttfondsalt och pepparSätt ugnen på 140 grader. -) ca 1,2 kg fläskkarré i bit
Servera fläskkarrén med vitlökscrème och kokt potatis. Krydda fläskkarrén med salt och peppar. 1 1/2 kg benfri fläskkarré i bit. 1 1/2 kg benfri fläskkarré i bit
Grillspett600 g fläskkarré, benfri i bit 2 chorizokorvar, tunt skivade 0,25 spetskål, skuret i grova bitar 2-3 dl barbequesås smör, till stekning olja, till pensling salt svartpeppar, nymalen. 1Potatissallad800 g potatis, kokt och kall 1 knippe färsk lök, fint skivad 1 citron, finrivet skal och ev pressad juice 1 kruka dill, grovhackad (persilja) 2 äggulor 2 msk dijonsenap 1 msk vitvinsvinäger 2 dl rapsolja salt